Nieuwe Patiënt

Op zoek naar tandarts Beek en Donk?

Bent u op zoek naar een tandarts Beek en Donk? U bent van harte welkom in onze tandartspraktijk! Bij Mondzorgcentrum Beek en Donk staat u als patiënt nog echt centraal. U kunt rekenen op de expertise van een ervaren tandarts met een gedreven team. Ook kunt u ervan op aan dat wij werken met de beste materialen en de nieuwste apparatuur. Wij doen er dan ook alles aan om uw bezoek zo aangenaam mogelijk te maken.

Direct inschrijven tandarts Beek en Donk?

Weet u al zeker dat u zich aan wilt melden bij ons Mondzorgcentrum en heeft u geen behoefte aan een kennismakingsgesprek of rondleiding? Schrijf u dan direct in bij onze tandartspraktijk! Vul het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Middels onderstaand contactformulier kunt u overigens ook een kennismakingsgesprek, rondleiding of afspraak aanvragen. Wij zien u graag terug in onze tandartspraktijk!

Kennismakingsgesprek tandarts Beek en Donk?

Als u wilt, kunt u eerst een kennismakingsgesprek voeren met een van onze teamleden. Tijdens een eerste gesprek leert u uw tandarts beter kennen, maar uw tandarts krijgt ook een gevoel bij uw wensen of eventuele angsten. Ook geven wij u graag een rondleiding door onze praktijk. Zo krijgt u meer gevoel bij uw tandartspraktijk, wat een bezoekje aan de tandarts direct een stuk plezieriger maakt.