Patientinfo

“Tandheelkundige zorg van de hoogste kwaliteit”

Tarieven tandheelkundige zorg

Mondzorgcentrum Beek en Donk is transparant in de tarieven voor tandheelkundige zorg. De Nederlandse Zorg Autoriteit (NZA) bepaalt de tarieven voor deze zorg. Voor een actueel overzicht van deze tarieven kunt u deze link raadplegen.

 

 

 

“U en uw gebit staan centraal bij Mondzorgcentrum Beek en Donk”

Klachten tandheelkunde

Wij doen er alles aan om u de beste tandheelkundige zorg te bieden. Heeft u toch een klacht? Meld het dan bij ons! Wij nemen uw klacht zeer serieus. Een persoonlijk gesprek met uw tandarts lost vaak al onduidelijkheden op.

Wilt u na een gesprek met uw tandarts toch een klacht indienen? Dan vindt u op de website van de Associatie Nederlandse Tandartsen (ANT) meer informatie over de te nemen stappen.

“Kwaliteit staat voorop; bij zowel uw behandeling als onze materialen”

Spoed en pijnklachten

Voor spoed en pijnklachten buiten reguliere werktijden zijn wij aangesloten bij Tandartsenpost Eindhoven. Tandartsenpost Eindhoven is 24/7 bereikbaar op: 040-3111915.

 

Meer informatie?

Wilt u meer weten over tandheelkunde? Of over tandheelkundige behandelingen? Dan kunt u via de onderstaande wegen informatie inwinnen:

 

 

Beide geven onafhankelijke informatie en zijn opgericht door de beroepsorganisatie Koninklijke Nederlandse Maatschappij tot bevordering der Tandheelkunde (KNMT). Uiteraard kunt u met uw vragen ook terecht bij uw tandarts. Tijdens uw bezoek zal uw tandarts uw vragen beantwoorden. Zo kunt u bijvoorbeeld advies inwinnen over de dagelijkse verzorging van uw gebit om gebitsproblemen te voorkomen. Blijf dus niet met uw vragen rondlopen, maar stel ze in uw Mondzorgcentrum!