Patiënten

Nieuwe patiënt

Bent u op zoek naar een tandarts Beek en Donk? U bent van harte welkom in onze tandartspraktijk! Bij Mondzorgcentrum Beek en Donk staat u als patiënt nog echt centraal. U kunt rekenen op de expertise van een ervaren tandarts met een gedreven team. Ook kunt u ervan op aan dat wij werken met de beste materialen en de nieuwste apparatuur. Wij doen er dan ook alles aan om uw bezoek zo aangenaam mogelijk te maken.

Aanmelden als nieuwe patiënt

Middels onderstaand contactformulier kunt u uw gegevens invullen en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Ervaar zelf de expertise van het tandartsteam en de relaxte sfeer in de tandartspraktijk.

Spoed en pijnklachten

Voor spoed en pijnklachten buiten reguliere werktijden zijn wij aangesloten bij Tandartsenpost Eindhoven. Tandartsenpost Eindhoven is 24/7 bereikbaar op: 040-3111915.

Meer informatie

Wilt u meer weten over tandheelkunde? Of over tandheelkundige behandelingen? Dan kunt u via de onderstaande wegen informatie inwinnen:

Beide geven onafhankelijke informatie en zijn opgericht door de beroepsorganisatie Koninklijke Nederlandse Maatschappij tot bevordering der Tandheelkunde (KNMT). Uiteraard kunt u met uw vragen ook terecht bij uw tandarts. Tijdens uw bezoek zal uw tandarts uw vragen beantwoorden. Zo kunt u bijvoorbeeld advies inwinnen over de dagelijkse verzorging van uw gebit om gebitsproblemen te voorkomen. Blijf dus niet met uw vragen rondlopen, maar stel ze in uw Mondzorgcentrum!

Klachten tandheelkunde

Wij doen er alles aan om u de beste tandheelkundige zorg te bieden. Heeft u toch een klacht? Meld het dan bij ons! Wij nemen uw klacht zeer serieus. Een persoonlijk gesprek met uw tandarts lost vaak al onduidelijkheden op.

Wilt u na een gesprek met uw tandarts toch een klacht indienen? Dan vindt u op de website van de Associatie Nederlandse Tandartsen (ANT) meer informatie over de te nemen stappen.