Praktijk

Over uw tandartspraktijk

Bij Mondzorgcentrum Beek en Donk bent u in goede handen. U en uw gebit staan centraal in onze tandartspraktijk. Of u nu voor een periodieke controle komt of voor een pijnklacht. Wij proberen uw bezoek zo aangenaam mogelijk te maken. In onze tandartspraktijk heerst dan ook een ontspannen sfeer.

Uw tandarts in Beek en Donk

Mondzorgcentrum Beek en Donk is de tandartspraktijk van M. Yarsehnia. Met zijn uitgebreide ervaring en een op elkaar ingespeeld, hoog gekwalificeerd team, ontvangt u de beste zorg. Dit in combinatie met de beste, moderne apparatuur en oog voor u als patiënt, moet een bezoek aan de tandarts weer aangenaam maken. Voor, tijdens en na de behandeling kunt u rekenen op professionele ondersteuning. Uw tandarts is dan ook 24/7 te bereiken.

Kennismaken?

Om een beeld te krijgen van onze praktijk bent u altijd welkom voor een kennismakingsgesprek met een van onze teamleden. Ook geven wij u graag een rondleiding. Tijdens een kennismakingsgesprek leert u uw tandarts beter kennen, maar leert uw tandarts ook uw wensen of eventuele angsten kennen. Dit alles om uw tandartsbezoeken plezieriger te maken. Wilt u een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek of rondleiding? Of wilt u zich direct inschrijven? Vul dan hier ons contactformulier in.

Wie is wie?

 

Tandartspraktijk Beek en Donk

M. Yarsehnia (KRT-lid)

Tandarts

S.Swinkels

Tandartsassistente

F. Salehi

Preventie-assistente